Vitajte

Zvoliť, Nezvoliť to je otázka?

27.05.2011 14:45

 

Stále sa točíme na jednom mieste. už na druhý krát nebol zvolený generálny prokurátor. náhoda? Ťažko povedať, čo je za tým. Dobroslav Trnka bol v poslednej voľbe jediným kandidátom keďže Jozef Čénteš sa vzdal kandidatúri. ale čo čert nechcel, nič sa nekonalo. Dobroslav Trna bol už generálnym prokurátorom a sem tam sa okolo neho niečo mihlo, s čím samozrejme nesúhlasili určití ľudia. ako sám povedal v jednom rozhovore do jednej televízie, kto je to Matovič. Každý si toto určite pamätá ako v teplákoch a na sedačke toto vyprával. Dá sa povedať, táto momentka obletela celé Slovesnko a každý o tom rozprával.

 

Dobroslav Trnka nakoniec nebol zvolený a býcalý premiér okamžite zvolal tlačovú konferenciu, kde uviedol, že strany koalície sa dohdoli. Preukázal na rôzne praktiky poslalncov kolaície ako si označovali lístky. Teda to bola jeho téoria. mal tam figurovať, prečiarknutý volebný lístok, pokrčený v rohu. No bolo to zaujímavé.

A ešte zaujímavejšie bol, keď terajšia premiérka Iveta Radičová vyhlásiola, že ak sa Dobroslav Trnka stane generálnym prokurátorom, tak ona podá demisu. Čo by v praxi znamenalo, že padne súčasná vláda. ale nakoniec Mikuláš Dzurinda vyslovil svpj politický odhad, že premiérka Iveta Radičová nepodá demisiu. no tak to bolo minimálne zaujímavé.

 

uvidí ako sa tátop situácia nakoniec vyvŕbi.

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.