Vitajte

To je grázel?

03.06.2011 09:25

Jeden článok bol vcelku zaujímavý, ale od koho. Teda resp. kto sa vyjadril? V nedeľu končí Superstar. Kontroverznou postavou je tam najmä Rytmus. No a okolo jeho pesničiek, výrokov sa popísalo, ale aj hovorilo už asi všetko. No ale do neho sa obul jeden človek, ktorý by tiež mohol vyprávať svoje. Je to Robert Mikla. Bol som prevapený, že práve on ide komentovať Rytmusa.

Pokiaľ ma pamäť neklame, tak keď bol on v supersta, chodil opitý a preto nakoniec aj odstúpil zo súťaže. Ako sám povedal, ľudia ho za toto pribíjali na kríž. A Rytmusa tu každý oslavuje. Robko si nevie predstaviť, že deti na táboroch budú počúvať do noci Rytmusove pesničky, ktoré sú plné vulgárnosti a nenávisti. Zaujímavé čítanie, ktoré určite odpúračam.

Môj názor je asi takýto: Robo Mikla sa prezentoval ako alkoholik, rozpadlo sa mu manželstvo so ženou, ktorá mu verila. V jednej relácii robil stojku na hlave ako .... Rytmus je síce kontroverzný trošku, ale nehrá sa na nič. Nezvykne si dávať servítku pred ústa. Jeho pesničky, no síce sa tam nadáva, ale nepočúvajú ho len deti. A myslím, že zarába asi najviac, ako ktorýkoľvek spevák na Slovensku.

Robko Mikla nech sa zamyslí, koho chce on súdiť.

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.