Vitajte

Sulíkovi dobre ....

03.06.2011 13:23

Richard Sulík prosím Vás, trošku sa zamyslite a choďte okamžite preč z vlády!!! Je to normálne? Tak podľa najnovších strán Sulíkova SaS chce, aby sa zlegalizovala marihuana na medicínske účely. Teda, prídete k doktorovi a ten Vám predpíše marihuanu. Kde to sme? Toto je určite neprípustné. Koľko takýchto ľudí čaká na to, že si pôjde pre svoju dorgu? Museli za ňu platiť, po prípade pestovať a teraz prídu k doktorovi a dostanú ju za pár centov. Na takéto niečo sú predsa zákony.

Na Slovensku sú drogy, dajú sa zohnať. Ale teraz si príde niekto do lekárne s predpisom? Za drogy sú tvrdé tresty a preto Sulík ide bojovať za zmiernenie trestu za použitie marihuany. On ju asi sám hulí, keď chce takéto niečo urobiť. Ak sa tento jeho návrh zrealizuje, tak chcem byť pri tom, ako ju bude huliť.

Bude to ešte horšie, ako to je. Potom kde sa naša spoločnosť bude uberať? SaS neprišlo pomôcť Slovensku, ale uškodiť alebo lepšie povedať zničiť. A takýchto my máme vo vláde. Ale veď na základe tohto sa dostali do parlamentu, tak je vidieť koľko ľudí si toto praje. Nemysliteľné!!!

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.