Vitajte

Nový politický subjekt na scéne

27.05.2011 14:08

 

Po vyhodení Anny Belousovovej zo strany SNS bolo mnoho diskusíí. Avšak Anna Belousovová nezostala na ocot veľmi dlho. Rozhodla sa založiť svoju vlastnú politickú stranu, ktorá by mala mať názov Za Národ a spravodlisvosť. K tomu, aby mohla byť založená politická strna je potrebné mať 10 000 podpisov. V prípade takej skúsenej političky ako Anna Belousovová v skutočnosti je zrejmé problém nebude. To isté si myslí aj ona. Dokonca sa objavili tvrdenia, že bez nejakých vážnych problémov sa dostane do parlamentu v nasledujúcom volebnom období.

Strana, kde predsedníčkou určite bude Anna Belousovová nebude asi núdza o peniaze. Fainancovaná bude z rôznych sponzorských príspevkov. Ako uviedla v rozhovore pre aktuality.sk už dostala ponuky na financovanie svojej strany. Ako je známe, tak Anna Belousovová mala viac konfliktov so svojím bývalyým kolegom Jánom Slotom. Práve ten sa ju rozhodol vyhodiť zo svojej strany. Napokon jeje poprial veľa šťastia v ďalšej politickej kariéry. Práve tento politik a Anna Belousovová boli dlho kolegami v SNS a zdieľali rovnaké názory. Neraz spolu vystupovali na tlačových konferenciách a prezentovali svojé názory.

 

Dnes je však Anna Belousovová odhodlaná preraziť na politickom fóre. Je však otázka, či sa jej to naozaj podarí. Najbližšie sa to dozviem vo voľbách v roku 2014. Budú všetci v očakávaní.

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.