Vitajte

Môj zlatý Spartak

27.05.2011 15:37

 

Ako je známe, tak klub s bohatou históriou mal svoje problémy. Spartak Trnava je pojem nielen na Slovesnku, ale myslím, že aj za hranicami. Ale čo sa tam dnes deje je neuveriteľné. Po dlhšom období dovolím si tvrdiť, tam prišiel úspešný tréner Dušan Radolský. Dostal úplne nový káder, s ktorý dokázal zázrak. 
Vyšplhal sa s ním na tretie miesto. Potom však prišlo nečakané odvolanie po prehre 4:0 v Senici. Podľa mňa ako fanúšika futbalu to bol nepochopiteľný krok. Ani samotný hráči Spartaka toto nečakali.

 

Jeho nástupcom sa stal tréner B-mužstva Peter Zelenský, ktorý už bol pri kormidle mužstva, ale viac menej ako asistent. Ale potom, čo sa začalo diať. Fanúšikovia vyslovili svoju nepsokojnosť tou najbolestivejšou formou. Prestali chodiť na domáce zápasy. A to strašne bolelo. Futbalové kráľovstvo sa zrazu zmenilo na dedinský štadión, kde ledva prišlo 900 ľudí. To a návšetvy išli postupne dolu a dolu. Rekord je tuším 300 na zápas s Ružomberkom. No fajne. Vyslovili jednoznačný nesúhlas k odvolaniu Dušana Radolského a jednoznačne si želajú odchod generálného manažéra Jozefa Valoviča. Neviem, či niečo dosiahnu, ale to je otázka času.

 

Je isté, že Peter Zelenský odchádza a na jeho miesto príde ambiciózny tréner Pavel Hoftych spoza rieka Moravy. Koľko mu dajú funkcionári Trnavy čas na prácu. 6 mesiacov? Uvidíme, všetko príde potom. Otázka je či sa fanúšikovia vrátia na trnavský štadión. 

 

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.